6 kilometer ruten

Espressoen i The STREET COFFEE Run. God til både hygge og hastighed – og den korteste distance til øl og pølser.

Kort efter starten på Åbrinkvej når du til brosystemet over Århus Å. I modsætning til 16 og 21 km løberne skal du nu dreje til højre, mens de andre fortsætter til venstre. Hold til højre på stien (du skal ikke op ad bakken).

Efter ca 500 meter møder du seje Pelle på 7 år med et skilt, der viser at du skal foretage en u-vending op ad en kort bakke, der ender nede på stien igen. Du er nu næsten tilbage ved brosystemet, hvor du holder til venstre og ind igennem start-/målområdet. Fortsæt igennem mål ned og ned til Søren Frichsvej, hvor du drejer til venstre og igen til venstre tilbage ind på stien. Følg stien rundt til broerne og hold til venstre ned til start-/målområdet igen.

Tag endnu en rundtur og næste gang du løber igennem mål, har du netop gennemført den første udgave af The STREET COFFEE Run. Så op med armene, smil og vink til tilskuerne, nyd øjeblikket og klapsalverne og giv den så lige det sidste gas ind over stregen. Der er øl og pølser i vente – og du har så meget fortjent det. Velkommen i mål – SKÅL og tillykke!

Har du fortrudt og vil hellere løbe længere så tjek de andre distancer ud...

Kort over ruterne, findes ved at lukke øjnene og virkelig tænke på det du lige har læst (vi kan ikke finde ud af at lave fine kort her på siden)

Ruten generelt:

  • Start og mål samme sted for alle tre distancer
  • En dejlig flad rute på lukkede stisystemer i idylliske omgivelser
  • Der er skilte, der viser vej
  • Start og mål på Åbrinkvej ved Haveforeningen ”Åbrinken”
  • Asfaltstier blandt mark og skov


KØB BILLET

FAKTA PROGRAM

RUTERNE